Európába jött a Smart Band 7

Sokszínű és sokrétű, mégis pehelysúlyú az új Xiaomi karperec.

Hetedik generációhoz érkezett a Xiaomi Mi Band sorozat, de nevezzük hivatalos nevén Smart Band 7-nek, vagy csak röviden Band 7-nek. Nem az a lényeg, mit írnak a dobozra, hanem a szokásosan könnyű kivitel 12,8 grammon, és ennek ellenére megvan az 5 ATM védelem és az úszás követése, a kéthetes üzemidő vegyes használattal, illetve az akár 500 nit fénysűrűségű, 192 x 490 pixelen kellően éles AMOLED panel.


[+]

Az 1,62"-es képátlóhoz szokásosan hosszúkás és keskeny kivitel tartozik – pánttal együtt a Band 7 46,5 x 20,7 x 12,25 milliméteres. A telefonhoz Bluetooth 5.2- kapcsolódó ketyere nyilván nem elit sportóra, így a GPS-ről, az alti-barométerről, a hőmérőről vagy az iránytűről le kell mondani, viszont a gyártó pontos pulzus- és véroxigén-telítettség mérést ígér az optikai egységgel és a hattengelyes giroszenzor is megvan mintegy 120 sportmód és mozgásforma adatait rögzítve.


[+]

A karperec Európában minden bizonnyal NFC chip nélkül kerül forgalomba, azaz az efféle kínai variáns mobilfizetési extrájáról le kell mondani, és az ottani, 13 ezer forintos indításból is több lesz – hazánkba érve akár a duplája, ha a 60 eurós indításra még a helyi adóterhek rárakódnak. Az eurózónában viszont a Band 7 10 eurós early bird kedvezménnyel nyit, ez is valami.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés