Júliusban kelet felől ismét Pro és Ultra várható

A Xiaomi Mi Band 7 Pro változatot kaphat, a 12-es mobilszéria pedig bővülhet az Ultra modellel.

Pár napja, hogy bemutatta Kínában a Xiaomi a Mi Band 7-et és a Mi Band 7 NFC-t, feltűnt a Mi Door Lock alkalmazásban a támogatott eszközök listáján a Mi Band 7 Pro is. Az eszköz profi tudása a GPS lehet, esetleg a Redmi Smart Band Pro kartárshoz hasonló külső megjelenés, s picit nagyobb akkumulátor. A Mi Band 7 Pro a közösségi felületen, a Weibón is megjelent pár pletykában, melyek szerint hamarosan, nyár közepén érkezik, ezeket egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni.

A Mi Band 7 Pro pár napra feltűnt a Mi Door Lock alkalmazásban, majd nyoma veszett.
A Mi Band 7 Pro pár napra feltűnt a Mi Door Lock alkalmazásban, majd nyoma veszett. (forrás: Notebook Check / Weibo) [+]

A karkötő kapcsán a júliusi start dátuma a Xiaomi és a Leica együttműködésének bejelentése után merült fel. A két cég elvileg a Xiaomi 12 Ultrát már együtt fejlesztette, a telefont pedig hamarosan bemutatják. Egyelőre a kooperációnak egyetlen lesifotó a bizonyítéka, amin egy, a Xiaomi 12-családba illő okostelefon hátlapja látható, de már a Leica felirattal a kamerán.

Ez nem az Ultra, hanem az állítólagos Xiaomi 12S!
Ez nem az Ultra, hanem az állítólagos Xiaomi 12S! (forrás: GSMArena / Weibo) [+]

A képen azonban nem a 12 Ultra van, hanem állítólag a Xiaomi 12S, ami a 12S Próval együtt már a Snapdragon 8+ Gen 1 köré épül majd. A két készülék az IMEI-ket regisztráló adatbázisban is feltűnt.

Xiaomi 12S és 12S Pro az IMEI adatbázisban.
Xiaomi 12S és 12S Pro az IMEI adatbázisban. (forrás: GSMArena) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés