Extra vékony mobillal jelentkezhet a Philips

Öt hüvelykes, rendívül vékony "minivel" állhat elő hamarosan a Philips, legalábbis ázsiai források és egy sokat sejtető hivatalos termékkép közzé tétele erről tanúskodik. A 6 hüvelykes megjelenítővel rendelkező I928 néhány hete jelent meg nyolcmagos MediaTek processzorral a fedélzetén, a most kiszivárgott készülék, aminek I908 lehet a típusjelzése, pedig annak kistestvére lehet. Várhatóan az I908 is a MediaTek MT6592-es chipsetjét kapja meg, továbbá 2 gigabájt rendszermemóriat és 16 gigabájt belső tárhelyet. A kamera felbontása a források szerint 13 megapixeles lehet.

Philips I908 okostelefon
Ez lehet a Philips I908-as okostelefon

Sok év szünet után nemrég két Philips telefon is ellátogatott szerkesztőségünkbe. A Xenium W6500 el is nyerte tetszésünket, a W3568-cal viszont már akadtak problémák, erről olvasóink hamarosan értesülhetnek. Mindenesetre fontos lenne a szebb napokat is megélt, mobiljait Kínában gyártó Philipsnek, hogy valamelyik készülékével nagyot szóljon, ugyanis manapság öldöklő küzdelem folyik a vásárlók kegyeiért, bármelyik árszegmenst is nézzük, és valamivel ki kell tűnni a tömegből. A világ (egyik) legvékonyabb mobiltelefonja ilyen tulajdonság lehet.

Előzmények

  • Philips Xenium W6500 - harcol a jó helyért

    Philips okostelefon ritkán jár nálunk, tesztalanyunk a középkategóriában szeretne sikeres lenni qHD IPS-kijelzőjével, négymagos processzorával, és kiváló színösszeállításával.

  • Philips I928 – nyolcmagos óriás

    Hathüvelykes Full HD kijelzővel és a MediaTek valódi nyolcmagos processzorával debütál a Philips legújabb csúcsmobilja.

  • Philips W6618 – az üzemidőbajnok

    Az 5300 mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően több mint 33 órányi beszélgetési idővel kecsegtet a Philips legújabb okostelefonja.

Hirdetés