Philips I928 – nyolcmagos óriás

A Philips márkanév alatt forgalmazott mobiltelefonok zöme nem annyira műszaki paramétereivel, hanem sokkal inkább kiemelkedő beszélgetési idejével hívta fel magára a figyelmet, mely az okostelefonok hajnalán kifejezetten vonzó ajánlattá tette őket. Az egyre nagyobb megjelenítővel szerelt készülékek térnyerésével azonban az akkumulátorok kapacitása is jelentsen megnőtt, mivel hívás közben a kijelzők sincsenek bevilágítva és a processzor is alacsony órajelen futhat, mellyel párhuzamosan a beszélgetési idő is növekvő tendenciát mutat. Ezek után nem lehet meglepő, hogy a Philips is az egyre nagyobb méretű mobilok irányába mozdult, melyek népszerűsége a megcélzott ázsiai régióban amúgy is kiemelkedően magas.

A rövidesen leleplezésre kerülő kétkártyás Philips I928 az előzetes információk szerint meglehetősen erős ajánlatnak ígérkezik, hiszen a 6 hüvelykes Full HD kijelzője mellé 13 megapixeles kamerát, nyolcmagos MediaTek MT6592 processzort és 16 GB belső memóriát is kapott. Az egyelőre bejelentés előtt álló készülék premierjének időpontja egyelőre nem ismert, de nagy valószínűség szerint hivatalosan csak Kínában lesz elérhető.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: régen látott vendég

    A mai adásban a Philips Xenium W6500-zal foglalkozunk, mely négymagos hardverrel és IPS-kijelzővel és két SIM-kezeléssel hódítana a középkategóriában. Kezdés 17:30-kor.

  • Philips Xenium W6500 - harcol a jó helyért

    Philips okostelefon ritkán jár nálunk, tesztalanyunk a középkategóriában szeretne sikeres lenni qHD IPS-kijelzőjével, négymagos processzorával, és kiváló színösszeállításával.

  • Extra vékony mobillal jelentkezhet a Philips

    Kecses készülékházzal hódíthat a Philips I908-as mobiltelefonja, amely a 6 hüvelykes kijelzővel és nyolcmagos processzorral bíró I928 kistestvére lehet.

  • Philips Xenium W3568 - rossz ránézni

    Sok év után ismét Philips mobiltelefonok érkeztek hozzánk. Jelen írásban a belépőszintű Xenium W3568-cal foglalkozunk, amely kedvező árfekvéssel kíván hódítani, ám legalább egy kritikus hibája van.

Előzmények

Hirdetés