Extrákat kapnak a Galaxy Note9 előrendelői

Míg Indiában okostévé jár a csütörtökön debütáló Galaxy Note9 mellé, addig a Techtstic szerint máshol úgynevezett Value Packben is beszerezhető az eszköz. A Reddit szerint pedig az előrendelők választhatnak AKG vezetékmentes headsetet vagy Fortnite Gaming csomagot, ami 15 ezer V-Bucksot is jelent. A headset értéke 299 dollár (82 ezer forint), itthon olyan 50 ezer forint, 10 ezer V-Bucks pedig 20 ezer valódi forintba kerül hivatalosan. Ha mindkét előrendelői csomagra igényt tartunk, 99 dollárt kell átnyújtani cserébe (27 ezer forint).


(forrás: Techtastic) [+]

A Weibón felbukkant, feltehetően majd külön megvásárolható méretes Value pakkban szintén egy AKG Y50 BT vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató található, de van még benne autós tartó, tok, töltő és HDMI kábel.


[+]

A reddites informátor ezen felül is egy rakás infót osztott meg, például az S Pent ezúttal külön is meg lehet vásárolni, így a felhasználók nekik tetsző színű stylust választhatnak, ami elvileg a zárolt képernyőre írt szöveg színét is meghatározza majd. Micsoda hasznos új funkció. A tollon található gombbal viszont vezérelhető lesz a kamera is, negyven másodperc töltés után ezt, meg minden egyebet is harminc percig tudjuk majd intézni a tollal.

A kijelző elvileg 6,4 hüvelyk lesz, viszont a forrás szerint ez nem jelent majd méretnövekedést a Galaxy Note8-hoz képest. Újdonság azonban, hogy a Value Packben mellékelt HDMI - Type-C kábel önmagában is elegendő a DeX mód aktiváláshoz, nem feltétlenül lesz szükség a kiegészítőre. Miközben prezentációt, vagy videót, vagy akármit nézünk a csatlakoztatott megjelenítőn, a Note9 kijelzőjére lehet jegyzetelni.


[+]

A Galaxy Watchcsal kapcsolatban is fény derül néhány további részletre, például hogy teljesen biztosan ez lesz a neve, 42 és 46 milliméteres méretben lesz elérhető, az új színvariáció pedig a rozéarany. A Samsung Pay NFC alapon működik majd és új aktivitáskövető funkciókat is kapunk már összesen 40 különféle mozgás felismerésével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés