Szénszálas hőelvezetés teszi gamer telefonná a Note9-et?

Számtalanszor megjelent honlapunkon, hogy a Samsung Galaxy Note9 holnap délután, New Yorkban mutatkozik be, ez pedig azt is jelenti, hogy amelyik kémanyag szivárogtató még rendelkezik valamilyen vélt vagy valós információval, jobban teszi, ha gyorsan megosztja az internet közönségével, hiszen nemsokára a hivatalos tájékoztatásé lesz a főszerep.


(forrás: WinFuture) [+]

A WinFuture oldalán nem csak a hivatalos termékképek szivárogtak ki, amiben túl sok újdonság már nincsen, az új, Bluetooth funkcióval szerelt S Pen stylusról is véglegesnek tűnő poszterekről lehet megtudni egy s mást. Például a gomb bevethető exponálásra vagy prezentációk esetében léptetésre és egyéb funkciókra. A Note9 digitalizálója egyébként 4096-féle nyomást tud majd megkülönböztetni, ha a tollat, nos, tollként használják.


[+]

A publikáció szerint a Note9 is megkapja a manapság népszerű AI kamerafunkciókat, azaz a változtatható apertúrával és másodlagos zoomlencsével szerelt phablet témától függően megtolhatja a színeket és kontrasztokat. A Galaxy Tab S4-hez hasonlóan az asztali DeX mód eléréséhez (amit eddig is a telefon oldott meg) ezúttal nem lesz szükség DeX Pad állomásra: egy szimpla kábellel a monitorhoz csatlakozva máris számítógépes megjelenés varázsolható a nagy képernyőre.

A DeX állomás persze nem csak monitoros összeköttetés: USB portjaira egér, billentyűzet és mondjuk tároló  köthető, persze ezekből az első kettő Bluetooth variánsokkal helyettesíthető. A DeX szoftverfunkció ugyanakkor meglehetősen sok erőforrást használ, ez pedig a készülékház melegedésével jár, a DeX állomás ezen pedig hűtőrendszerrel segít enyhíteni.


Az Asus ROG-féle gamer telefonok a jobb hőelvezetés és a nagyobb telep miatt nőttek nagyra [+]

A Samsung Mobile News viszont úgy hallotta, a Note9 esetében erre már csak a lényegesen jobb hőelvezetés miatt sem lesz szükség. A nem 100%-osnak minősített értesülések szerint a phablet házában szénszálas csövek futhatnak végig, így elkerülve a túlzott felhevülést. A mostanában gombamód elszaporodó gamer telefonok éppen a komolyabb hőelvezetés miatt nőttek igencsak méretesre, és a Note9 a Fortnite androidos startjával is reklámozhatja magát, úgyhogy a telefonos játék fontos szerepet kaphat a kampányban. Ennek az ára a WinFuture szerint némi gyarapodás: a 4000 mAh-s teleppel várt csúcstelefon 201 grammosra és 8,8 milliméteresre hízhat.

Előzmények

Hirdetés