Extravagáns strapamobilt mutatott be az Ulefone

Az Ulefone Armor 21 minden tekintetben különleges, hirtelen nem is tudjuk, mit emeljünk ki.

Nem aprózta el az Ulefone a legújabb strapamodellt, az Armor 21 minden tekintetben egyedi és izgalmas, mindössze csak a MediaTek Helio G99-es szett 8 GB rendszermemóriával és 256 Gb belső tárhellyel nem egy extrém valami, minden más viszont az. Megvan az IP69K és MIL-STD 810H minősítés, a házba 9600 mAh-s telep került, amit 33 wattos teljesítménnyel lehet tölteni, a 6,58 hüvelykes FHD+ panel pedig 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik.


[+]

Az Infinite Halo fantázianevű RGB LED szegéllyel díszített kameratárcsa nem csak egy 64 megapixeles főkamerának ad helyet, de egy 24 megapixeles éjjellátó egység is rendelkezésre áll, a sziget maga pedig egy hatalmas, 3,5 wattos, 11,5 köbcentis hangüreggel rendelkező hangszóró, ami akár 122 dB-es hangerőre is képes.


[+]

Az Android 13-mal érkező Armor 21 továbbá az első telefon a gyártó portfóliójában, amit infra vezérlővel is felszereltek, van 3,5 milliméteres jack is, a uSmart csatlakozó pedig lehetővé teszi, hogy különböző eszközöket csatlakoztassunk a készülékhez, például digitális mikroszkópot vagy endoszkópot.

Az Ulefone Armor 21 bruttó 177 ezer forintos áron vásárolható meg az AliExpressen ingyenes szállítással, az 5 dolláros kedvezménykuponhoz pedig csak el kell küldeni a képernyőfelvételt az AliExpress ügyfélszolgálatának arról, hogy a kosárba tettük a készüléket. Amennyiben ezt június 11-ig tesszük, követjük az @ulefone.global oldalát az Instagramon és a közösségi platformokon, részt veszünk a nyereményjátékon, aminek fődíja egy Armor 21. A további 49 szerencsés közül egy egy Note 16 Pro-t tehet zsebre, hárman uMagnet Sound Duo-t kapnak, öt vásárló Ulefone Buds-ot nyerhet, 30 dolláros kupont nyolcan húzhatnak be, 20 dolláros kedvezményből már tizenkettő kerül kisorsolásra, a maradék húsz aspiráns pedig 10 dolláros jóváírást kap. A nyerteseket június 12-én jelenti be a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés