MWC 2023: Páncélba zárt tablet

Az Ulefone Armor Pad ügyes tartozéka teszi a célirányos melót praktikussá.

Két táblagépet hozott az MWC-re az Ulefone, bár amikor a nagyobbikat megemeltem és majdnem elrepült, rájöttem, hogy egy pehelykönnyű, 3D nyomtatott modellről van szó, az igazi nyilván sokkal nehezebb lesz. Helyette az Armor Padet lehetett kézfejre szíjazni, és pont ez a menő benne: a hátlapi, tépőzáras tartozékkal nem kell a masinát egész nap fognia egy raktári dolgozónak, helyszínelőnek vagy koordinátornak, aki vendégeket enged be egy acélgyárba, ahova a por-, víz- és ütésálló tabletet szánták.


[+]

Amilyen masszív a váz (a pontos IP és esetleges MIL-STD adatokat a gyártó az MWC-n nem közölte), olyan egyszerű hozzá képest a hardveres felhozatal, kezdve a nyolc koros Cortex-A53 processzormagon alapuló MediaTek Helio G25 chippel, amihez 4 GB RAM és 64 GB-os tároló dukál, és persze legfeljebb 4G LTE kapcsolat.


[+]

Inkább érdekes a 7650 mAh-s telep, aminél persze létezik háromszor is nagyobb strapamobil vonalon, ám ami így is rendkívül hosszú üzemidőt biztosíthat a 8"-es, HD+ felbontású eszköznek, amely Android 12-t futtat. Az Ulefone Pad egy extrát oldalt is tartogat: endoszkópot és potenciálisan más tartozékot is csatlakoztatni lehet rá. A pontos ár és megjelenés egyelőre nem került szóba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés