Hirdetés

Felbukkant a Samsung Galaxy J7

A Samsung betűk és rövid szavak szerint sorolja külön kategóriákba készülékeit, a teljesség igénye nélkül van már S, Note, vagy éppen A sorozat is. A J széria nem olyan rég debütált, melynek eddig egyetlen árva tagja van: a Galaxy J1. Úgy tűnik viszont, hogy hamarosan társra le a mobil, ugyanis egy felhasználói profil leírásában felbukkant a Galaxy J7, ami egy újabb kedvező árú termék lehet majd a középkategóriában.


[+]

Egy sor információt lehet kiszedni az adatösszességből, az egyelőre SM-J700F kódnéven szereplő masina processzora energiahatékony Cortex-A53 magokat tartalmaz, melyek 1,5 GHz-en pörögnek. Az is jól látható, hogy a kijelző 720 x 1280 pixel felbontású, ezek a képpontok minden bizonnyal egy 5,5 hüvelykes megjelenítőn terülnek majd el.


[+]

Egyelőre sem a RAM méretéről, sem a kamera felbontásáról nem tudunk többet, mindenesetre a manapság egyre több készüléket lebuktató Zauba beszállítói lapján már szerepel a telefon.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

  • Samsung Galaxy Alpha - valóban egy karakter

    Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.

Hirdetés