Galaxy blog: Megérkezett a Galaxy J5 és J7

Az elmúlt hetekben több ízben is hírt adtunk a címben említett készülékekről, melyek azonban leginkább pletykák és szívárgások voltak, a mai napon viszont hivatalosan is lerántották a leplet az újdonságokról. A Galaxy J5 és Galaxy J7 alkotta duó legfőbb extrája az előlapi kamera mellé pakolt LED villanó, a két készülék személyében az első ilyen Samsung okostelefonokat tisztelhetjük.

Samsung Galaxy J5
Samsung Galaxy J5 [+]

Az előlapi kamera szelfimobilhoz illő, a széles látokörű optikával rendelkező mobil legfeljebb 5 megapixeles képeket tud lőni. A hátlapi fényképező 13 megapixeles. A két modellben közös továbbá az 1,5 GB RAM, az LTE-modem, a dual-SIM kivitel és a 16 GB kapacitású belső háttértár. Mindkét készülék Android 5.1-et futtat, a Samsung saját felhasználói felületének legújabb iterációjával felvértezve.

Samsung Galaxy J7
Samsung Galaxy J7 [+]

A kisebbik modell előlapján egy 5 hüvelykes képátlójú, 720p felbontású kijelző feszít, a hátlap alatt egy Snapdragon 410 lapka duruzsol, az akkumulátor kapacitása 2600 mAh. A Galaxy J7 esetén egy 5,5 hüvelykes képátlójú kijelzőről, 720p felbontásról, Snapdragon 615 SoC-ról és 3000 mAh kapacitású akkumulátorról beszélhetünk.

A Galaxy J5 és Galaxy J7 egyelőre csak Kínában kerül piacra, az esetleges magyarországi megjelenésről és a várható árról nincs információnk.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

Előzmények