Újabb képek és információk a Samsung Galaxy J5-ről

A Samsung Galaxy J-sorozat eddig nem aratott túl nagy sikereket hazánkban, a Galaxy J1-et érezhetően a fejlődő piacoknak szánta a gyártó, nemsokára érkezik viszont két nagy testvér, a J5 és a J7, ezekről már a GFXBench és a TENAA is árulkodott az utóbbi időben. Most az 5 hüvelykes HD kijelzővel ellátott J5-ről kerültek ki képek a SamMobile oldalára, ahol azt is megtudtuk, hogy egész biztosan egy 1,2 GHz-re skálázott, négymagos Snapdragon 410 lapkakészlet fog dübörögni a készülék műanyag burkolata alatt.

Minden valószínűség szerint így fog kinézni a Samsung Galaxy J5

A Galaxy J5 kicsit a régi időkre emlékeztet a külső kialakítás terén, a 2012-ben piacra lépett Galaxy S3 óta jellegzetes a hátlapon lévő vaku-kamera-hangszóró elrendezés, a teljes plasztik borítás pedig szintén éveken át a dél-koreai gyártó egyik jellegzetessége volt. A Galaxy J5 hátlapja eltávolítható, alatta pedig egy cserélhető, 2600 mAh kapacitású akkumulátor lapul a SIM és a microSD kártya helyén kívül, hátulra 13, előre pedig 5 megapixeles kamera kerül majd.

Samsung Galaxy J5

A készülék a legújabb TouchWizzel fog érkezni, természetesen Android 5.1 alapokon. A megjelenési időpont és az ár még nem derült ki, de a képek alapján már az utolsó tesztfázisban lehet a Galaxy J5. Az 5,5 hüvelykes képátlóval várható J7-ről most nem derültek ki újabb információk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés