Hirdetés

Fotókon a Pixel 8a modellje és doboza

A modellszám mellett a csomagolás árulkodik a töltéséi sebességről és a formáról is.

Készül a Google a Pixel 8a startjára, és ahogy az elmúlt években, most is Vietnam irányából jönnek a fotók és az információs morzsák a még be nem mutatott okostelefonról. Rendereket már korábban láthattunk az idei olcsóbb Pixel készülékről, egy Facebook-csoporton keresztül pedig most a csomagolás dobozáról került nyilvánosságra két fénykép. Ez megerősíti a dizájnt, és érdekes módon a hátlapi kamerasáv nem emelkedik ki annyira a hátlapból, mint az elődnél. Ebből pedig következtethetünk arra, hogy a Google bevállalja a vastagabb készülékházat egy nagyobb akkumulátorért.

Fotók a Pixel 8a csomagolásárólFotók a Pixel 8a csomagolásáról Fotók a Pixel 8a csomagolásáról (forrás: My Smart Price) [+]

Nagyobb ívben kerekedik majd a Pixel 8a-n a keret és a sarkok, marad a hátlapon a két kamera és a LED villanó, a teleobjektív marad a csúcsmodellekben. Dummy modellek és különböző források szerint 152,1 x 72,6 x 8,9 milliméteres kiterjedésű lesz a Pixel 8a készülékháza, jobb oldalon hangerőszabályzó és bekapcsoló gombbal, a kijelzőbe lyukadó egy darab előlapi kamerával.

Dummy modell a Pixel 8a-hoz, a fenti képen pedig már állítólag egy működő prototípus látható
Dummy modell a Pixel 8a-hoz, a fenti képen pedig már állítólag egy működő prototípus látható (forrás: My Smart Price) [+]

A doboz G6GPR modellszám alatt jegyzi a 8a-t, és elárulja azt is, hogy 27 wattos vezetékes töltés felvételére lesz képes a telefon, de fali adaptert továbbra sem lesz érdemes a dobozban keresni. A logó a szokásos helyen, a hátlap alatt pedig valószínűleg Qi töltés felvételére is alkalmas tekercs. A hardver szempontjából a CPU-ban visszafogottabb Tensor G3-at várhatjuk a Mali G715 GPU-val a készülékbe 8 GB RAM-mal, ezzel 1218 és 3175 pontot ért el a Pixel 8a a friss Android 14 rendszerrel egy- és többszálas Geekbench teszten.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés