Hirdetés

Idén is drágul az új középkategóriás Pixel

Egy német viszonteladó adott tájékoztatást a várható árakról, idén is emelkedik a friss ajánlat ára.

A rendelkezésre álló információmorzsák alapján némi fogalmunk már lehet a Google idei középkategóriás ajánlatáról, például a dizájnt és a töltésteljesítményt illetően. Előbbi a tavaly ősszel előkerült 3D renderek alapján lényegesen lekerekítettebb lesz, mint a 7a formavilága, követve egyelőre a Pixel 8-as széria megjelenését (mert a 9 elvileg nagyon más lesz), a hátlapon a jellegzetes, vízszintesen átérő kamerapanellel, utóbbit pedig a készülék állítólagos dobozról készült képek árulták el. A 27 watt teljesítményre emelt gyorstöltés mellett feltételezhetjük, hogy a vezetékmentes opció most már szintén adott lesz.


[+]

A rendszert elvileg már a Tensor G3-as szett egy visszafogottabb órajelű verziója működteti majd, a forrás szerint 8 GB rendszermemóriával és 128 vagy 256 GB belső tárhellyel. A német viszonteladó értesülései szerint négy színben választhatjuk majd a Pixel 8a-t 570 eurós kezdőártól, a 8/256 GB-os verzióért pedig majd 630 eurót kell fizetni. Ez utóbbi egyelőre csak bézs színben opció, kisebb belső tárhellyel jelenleg menta, világoskék és obszidián szín került listázásra.


[+]

A Pixel 7a tavaly 500 eurós áron nyitott, amivel éppen 200 ezer forint alatt tudott maradt, a várható 570 és 630 eurós ár viszont aktuális árfolyamon már 224 és 247 ezer forintra jön ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés