Három csúcstablettel készül a Xiaomi

India pedig Mi X néven kaphat pár átcímkézett Redmit.

Valószínűleg csökkenne a MIUI telefonokra jellemző, frissítésekkel orvosolandó vagy épp azokkal felbukkanó bakik száma, ha a Xiaomi évente jóval kevesebb, de jól pozicionált telefonnal rukkolna elő Mi, Redmi, Black Shark és kitudja még milyen vonalon. Egyhamar mindenesetre erre aligha kerül sor, mert pár óra leforgása alatt máris egy rakás új termékről bukkantak fel félhivatalos információk. India például új szériával gyarapodik, az X jelölés pedig az extrém teljesítményt, dizájnt és multimédiás csomagot hivatott kiemelni, bármit is jelentsen ez.

Az AndroidAuthority úgy tudja: április 23-án jön a Mi 11 Ultra helyi startjával egy időben a Mi 11X és a Mi 11X Pro, igaz: várhatóan csak a Redmi K40 és a K40 Pro+ átcímkézéséről lesz szó, mert a gyártónál ez is mindennapos dolog. Ennek megfelelően két 120 Hz-es amoledes mobilra érdemes számítani Snapdragon 870-nel, illetve 888-cal, az Pro+ pedig a 108 megapixeles főkamerát sem spórolja majd ki, persze a legkomolyabb fotós szettel Indiában is a Mi 11 Ultra rendelkezik majd.

A Mi Pad 4 és a Mi Pad 4 Plus
A Mi Pad 4 és a Mi Pad 4 Plus [+]

Tablet vonalon is vannak a Xiaominak ötletei: mindjárt három Mi Pad érkezezhet K81, K81A és K82 kódnéven, 2560 x 1800 pixeles és 120 Hz-es LCD panellel, négy hangszóróval és hátlapon négy kamerával, illetve két Snapdragon 870-es és egy Snapdragon 860-as kiszereléssel. A gyártó 2018 óta amúgy nem adott ki új táblagépet, most viszont mindjárt egy rakás eszköz landolhat a nagy képernyős kategóriában – tulajdonképp az összecsukható kijelzős Mi Mix Fold is ezt a vonalat viszi tovább.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés