Akciófigyelő: Három hónapos ingyenes próbát ad a Spotify

A visszatérő előfizetőknek pedig egy havi előfizetési díjért adnak három hónapot.

Ideiglenesen változtat a Spotify az ingyenes próbaidőszak hosszúságán az új és a visszatérő előfizetők javára. Azok, akik korábban nem használták még a zenestreaming szolgáltatást, de most regisztrálnak, azok egy hónap helyett három hónap ingyenes próbát kapnak a 4,99 eurós havidíjas egyéni csomagra. Az ajánlatot szeptember 11-ig lehet érvényesíteni, egy fiók regisztrálható és a Spotify Premium minden előnyét élvezheti vele az ember.  A Duo, a Családi és a Hallgatói csomagokra továbbra is egy hónapos ingyenes próbát biztosít a Spotify az újonnan regisztrált felhasználóknak.

Azoknak is jár kedvezmény, akik visszatérő felhasználók és 2022. július 15-tel bezárólag lemondták Premium csomagjukat. Ők 4,99 eurót, tehát egy havi díjat kell kifizessenek, cserében pedig két extra hónapot adnak ajándékba. Ez az ajánlat ugyanúgy szeptember 11-ig beváltható.

Előzmények

  • Tovább erősödött a Spotify

    A felhasználói bázis és a fizetős ügyfelek száma egyaránt nő, miközben egy áremelés is érkezik, ami további bevételnövekedést hoz majd a cégnek.

Hirdetés