Hirdetés

Hat Zenfone vagy egy alma?

Mi sem bizonyítja jobban az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus népszerűségét annál, hogy még a rivális gyártók is az Apple új készülékeiről beszélnek. A HTC csipkelődő, a Samsung pedig övön aluli Tweetet tett tegnap közzé, az ASUS ellenben egy kicsit produktívabb megoldással állt elő, a gúny helyett az anyagi ésszerűségre felhívva a figyelmet facebookos oldalán.

„A legjobb hatos az, amit mindenki megkaphat” - olvasható a kép alatti szlogen, a mellékelt facebookos üzenetben pedig az ASUS megkérdezi, hogy „mi a jobb, hat darab Zenfone az egész családnak, vagy egyetlen alma önmagadnak?” Az, hogy pontosan melyik Zenfone-ból jöhetn ki hat darab egyetlen iPhone áráért (már ha az ASUS erre céloz), azt nem tudjuk, az mindenesetre aligha a hat hüvelykes Zenfone 6, amely egyébként az általunk is tesztelt Zenfone 5-höz hasonlóan Intel Atom Z2580-as rendszerchippel lett felszerelve, és ha a kistestvér pozitív tulajdonságaival is rendelkezik, jó kis alternatíva lehet a phabletes fronton. Csak nem biztos, hogy hatszor jobb.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a ZenFone 5 Lite

    Gyengébb processzorral, alacsonyabb felbontású kijelzővel és előlapi kamerával, ám furcsa módon nagyobb akkumulátorral érkezik a ZenFone 5 olcsóbb kiadása.

Előzmények

Hirdetés