Mobilarena TV: békét hoz 5 inchen az ASUS Zenfone

Amikor az ASUS az idei CES-en bemutatta a Zenfone termékcsaládot, már akkor is látszott, hogy a legjobban eltalált gép az 5 inches kijelzővel rendelkező, középső darab lehet. Ebből is két verzió létezik, mi az erősebbikre, a 2GB RAM-mal és 2 GHz-re járatott Intel Atom processzorral szerelt variánst kaptuk meg, s annak ellenére meg tudjuk nézni tüzetesebben, hogy a hazai ASUS a készüléket nem forgalmazza.

A korrekt áron kapható Zenfone 5 számos egyedi aprósággal próbál híveket szerezni, mérsékelt árazása mellett erre mutatkozik is esélye. Hogy mivel tömi tele a tajvani gyártó a középső Zenfone-t, azt este 6-tól mutatjuk meg adásunkban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • ASUS Zenfone 5 - harmónia öt inchen

    Nem lehet itthon hivatalosan kapni, pedig a középmezőny egyik legkiegyenlítettebb szolgáltatáskínálatú masinája a középső Zenfone.

  • Hat Zenfone vagy egy alma?

    A kérdést az ASUS tette föl, csatlakozva azokhoz a rivális gyártókhoz, akik nem bírták ki az iPhone 6-ot érintő humoros vagy ironikus kommentek nélkül.

  • Bemutatkozott a ZenFone 5 Lite

    Gyengébb processzorral, alacsonyabb felbontású kijelzővel és előlapi kamerával, ám furcsa módon nagyobb akkumulátorral érkezik a ZenFone 5 olcsóbb kiadása.

Előzmények