Hirdetés

Akciófigyelő: Hatalmas akkumulátort kapott az Armor X11 Pro

A legújabb Ulefone Power Armor számos MIL-STD-810G tesztet teljesít.

Csakúgy szórja portékáit az Ulefone, amelyek között rendre találni méretes, kitartó és szívós darabokat. Ezeket a tulajdonságokat egyesíti a Power Armor sorozat, melynek a legújabb tagja X11 Pro néven fut, ritka módon szenzorcsepp helyett hagyományos, érintetlen kialakítású panellel.


[+]

Utóbbi 5,45"-es és 720 x 1440 pixeles az IPS fajtából és 60 Hz-en, 5 megapixeles szelfikamerával. Hátra 16 megapixeles Samsung S5K2P7 szenzor került f/1,8-as rekeszértékű lencsével és autofókusszal, illetve mélység segédszenzorral és LED villanóval. A telefon lelke a nyolcmagos MediaTek Helio G25 SoC 4 GB RAM-mal és 64 GB-os, bővíthető tárolóval. Megvan a Google csomag és a B20-as LTE sáv támogatása.

[+]

De talán nem is a belső, hanem a külső a lényeg: a 330 grammos monstrum az IP68 és IP69K szabványokat is teljesíti, illetve jó pár MIL-STD-810G tesztkört sikeresen lefutott. Nem okozhat például gondot a leejtés másfél méterről, 30 perc búvárkodás legfeljebb másfél méter mélyen, víz alatti kameramóddal, illetve 24 óra pihenő poros környezetben.


[+]

Alacsony légnyomásra, savas környezetre, különféle vízpára tartalomra és napfény alatti sugárzásra is letesztelték, és azért, hogy teljesítménytúra vagy expedíció során se merüljön le, 8150 mAh-s telepet pakoltak bele. Az Armor X11 Prót errefelé lehet kosárba helyezni, 139,99 dolláros bemutatóáron, de ebből is lehetséges további 10 dollárt lefaragni a fenti linken elérhető kuponkóddal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés