Indul a fülest elnyelő Armor 15 kampánya

A strapabíró ház nem csak megvédi, 500 óra zenehallgatást biztosít a fülhallgatónak.

Pár órája publikáltuk uleFone Armor 14 Pro tesztünket, és máris nyakunkon az Armor 15, ami logikus megoldást kínál azoknak, akik szívós telefonra vágynak, és akkor már nem akarják teljesen vezetékmentes TWS fülesüket külön hurcolászni, és így kitenni az elemeknek. Mutatjuk erre a gyártó megoldását:

Bizony, a jókora strapaház elnyeli, megvédi és feltölti a két hangleadó bigyót, amelyet a fül lezárása után IP68/69K és Mil-STD-810G teszteknek megfelelő, por-, víz- és ütésálló burkolat véd a külső behatásoktól. A TWS páros önmagában 5 óra zenehallgatást biztosít töltésenként, és mivel az Armor 15 maga a töltőtok, 6600 mAh-s akkumulátora az üzemidőt további 500 órával (!) megtoldja.

A hivatalos premier előtt indul hamarosan a Kickstarter kampány, és a gyártó honlapján egy Armor 15-öt meg is lehet nyerni, további kuponok kíséretében.


[+]

A készülék  5,45"-es IPS panelt fog közre 720 x 1440 pixellel és jókora védőkerettel, hátul pedig dupla hangszóró szól akár 100 dB-lel. Az előlapra 16, a hátlapra pedig 12 + 13 megapixeles kameraszett került. Megvan az Android 12, a Google Play keretrendszer, a B20-as LTE sáv és az NFC, az Armor 15 mellé pedig karcálló tok is beszerezhető karabinerrel.

A közelgő uleFone lelke a nyolcmagos, 4G-s MediaTek Helio G35, melyhez 6 GB RAM-ot és 128 GB-os tárolót társítottak. Nem hiányzik a sok műholdas pozíciószerzés sem a GPS, a GLONASS, a Galileo és a QZSS szatellitek segítségével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés