Idén már elérhető lesz a Red szupertelefonja

A Red Digital Cinema Camera Company speciális, kifejezetten vizuális tartalom előállítására kialakított készüléket jelentett be tavaly, amelyről az extrém formaterv egyes részletein, illetve a különleges megjelenítési technológián kívül nem sokat árultak el. Leszámítva az árát, ami a titán kivitelben 1595 dollár. A készülék lényege, hogy kiegészítő hardver nélkül képes 3D, VR/AR tartalmak megjelenítésére, valamint a Red saját 4-view tartalmainak kezelésére. Emellett a Motorola megoldásához hasonló, moduláris bővíthetőséget kapott, főleg plusz akkumulátor és Red kameramodulok számára.


[+]

A blogbejegyzést Jim Janard, a cég alapítója azzal kezdi, hogy az EVT1-0001 sorozatszámú Hydrogen One prototípust használja és elképesztően elégedett vele. A Red stúdiójában áprilisra terveznek egy bemutatót, amely főleg a tartalomgyártásban érdekelt partnerek számára mutatja be a készülék képességeit, illetve tárgyalnak amerikai szolgáltatókkal a Hydrogen One szolgáltatói kínálatba vételéről. Ez nagyjából nyáron valósulhat meg, az előrendelők azonban korábban kézhez kaphatják a készülékeket.


"The scallops make it easier to hold, fish out of your pocket… and looks cool as hell."

Végre a specifikáció is kiderült, legalábbis egyes részletek; a Hydrogen One Snapdragon 835-ös szettel fut, a rendszermemóriáról viszont nem nyilatkoztak. Az 5,7 hüvelykes panel QHD felbontású, sztereó multimédiás hangszórók és jack csatlakozó is került az "átlagos, 5,7 hüvelykes mobiloknál 56 grammal (2 unciával) nehezebb" készülékbe, cserébe az akkumulátor 4500 mAh kapacitású és modulárisan bővíthető. A speciális kamerákról még mindig nem tudunk közelebbit, azt meg eddig is, hogy Type-C USB foglalatot és dual SIM kialakítást kap az eszköz. A 3D megjelenítés állítólag továbbra is észbontó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • RED

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés