Így néz majd ki a Gionee csúcsphabletje

Korábban már bukkantak fel képek a Gionee hamarosan érkező csúcsmasinájáról, az Elife E8-ról, ám most még tisztább renderfotón látható a kínai vállalat büszkesége. A készüléket minden bizonnyal júniusban leplezi le majd a Gionee, erre az alkalomra pedig külön sajtóeseményt is szentel majd.

Gionee Elife E8

Számos adatot lehet már tudni a phabletről, az előlapon ugyanis egy 6 hüvelykes, QHD felbontású AMOLED kijelző kap majd helyet, de ugyanide lesz elhelyezve egy 8 megapixeles szelfi kamera is. A hátlapon egy 23 megapixeles fényképezővel találhatjuk szembe magunkat, ami nem csak az akár 100 megapixeles panorámafelvételek miatt emelkedik ki a mezőnyből, hanem a Nokia 1020-hoz hasonló veszteségmentes zoom miatt is. A belső tárhely mérete 32 GB, RAM-ból 3 GB jut, az erőforrást pedig egy MediaTek MT6795 SoC és egy nyolcmagos processzor garantálja. Az Android Lollipop operációs rendszerre épülő, Amigo OS felülettel és 3250 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott E8 9,6 milliméter oldalszélességgel, valamint ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik majd.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Nem vagyok én iPhone 6 Plus

    Így hirdeti magát a kezünkben lévő, fémkeretes uleFone Be Touch 2, pedig egyértelmű, hogy melyik készülék inspirálta a Full HD-s, ujjlenyomat-olvasóval ellátott phabletet.

Előzmények

Hirdetés