Indul az Asus Zenfone 8 Android 12 béta tesztje

Október 13-ig lehet csatlakozni az új rendszerverzió béta tesztjéhez.

A Zenfone 8 jelenleg a piac legkisebb méretű csúcsmodellje, ráadásul egy rakás olyan funkciót és extrát kínál, ami rendre hiányzik a konkurensek megegyező kategóriás ajánlataiból, rendkívül jól felépített, esztétikus és funkciógazdag felhasználói felülettel. Úgy tűnik, az Asus a terméktámogatást sem hanyagolja el, már elérhető a legfrissebb Android főverzió bétája, de a Zenfone 8 tavasszal is az első modellek egyike volt, amin kipróbálhatóvá vált a fejlesztői béta.

A 12-es Androidra épülő ZenUI 8 tesztverzióját október 13-ig lehet igényelni a béta tesztprogramra való jelentkezéssel (Beállítások - Rendszer - Rendszerfrissítés - beállítások ikon alatt). A jelentkezés elfogadásáról e-mailben értesítik a kiválasztott felhasználókat, de érdemes szem előtt tartani, hogy a szoftver még nincsen készen, hibák és diszfunkciók lehetnek benne, úgyhogy nem feltétlenül praktikus az elsődleges készülékünkkel belecsapni, de minimum helyezzük biztonságba az adatainkat a művelet előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Ezekre a telefonokra máris letölthető az Android 12 béta

    A korai fejlesztői változatot csak a kísérletező kedvűeknek érdemes kipróbálnia, viszont Asustól kezdve TCL-en és Xiaomin át a Pixelekig számos mobilra elérhető a telepítőcsomag.

  • Asus Zenfone 8 - komplett kompakt

    Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.

Hirdetés