Hirdetés

LG blog: játék készült az LG G3 körablakos tokjához

Igen népszerűek az ablakos kivágással rendelkező mobiltelefontokok, ugyanis ha megfelelő szoftveres funkció tartozik hozzájuk, a védőelem szétnyitása nélkül információkhoz lehet jutni, vagy éppen hívást fogadni és kezdeményezni. Az LG a G3-mal egy időben jelentette be az egyik legjobb ilyen megoldást, a Quick Circle tokot, amelyet természetesen ki is próbáltunk, és tetszett is nekünk, nem csak kör alakú kivágása, hanem a hozzá kacsolódó funkciók miatt.

A PuppyPOP az első Quick Cirle tokra fejlesztett játék

Egy dolgot azonban nem tudtunk a körablakos tokkal csinálni: játszani. Ennek a fájdalmas hiányosságnak azonban vége, az LG ugyanis piacra dobta a Quick Circle-re fejlesztett első játékát, a PuppyPop-ot, amely a Play áruházból már el is érhető. A csukott tokkal indítható játék lényege, hogy a fentről folyamatosan lepotyogó kutyafejek közül az azonos fajtájúakat ujjainkkal összekössük. Minél többet sikerül adott időn belül, annál nagyobb pontszámra lehet szert tenni. A PuppyPOP egyébként más készülékre is letölthető, de csak a G3-mal tudjuk el is indítani. Ennek módja, hogy a beállításoknál a PuppyPop-ot fel kell vegyük a körablakban elérhető alkalmazások közé és becsukott tok esetén az óra átfordítása után tudjuk megbökni az ikonját.

Egy menet 30 másodperces, ennyi időnk van arra, hogy a leeső kutyafejeket ujjunkkal összekötve azokat eltüntessük. Minimum hármat kell összehúzni, hogy érvényes legyen a találat, de érdemes úgy variálni, hogy minimum ötösével kapjuk ki a kutyákat a képernyőről, ilyenkor ugyanis bónusz gömb a jutalmunk. Ebből háromféle létezik, talán a leghasznosabb a plusz 5 másodpercnyi idő, van komolyabb pontot dobó "bomba", illetve 10%-os többletpontot érő buborék is, ami a játék végén adja hozzá a pluszt a pontszámunkhoz. Fent látszik egy sáv, amely egyre pirosabb, ha jó ütemben kötögetjük össze a kutyusok fejét, akkor jutalmunk a "FEVER" mód, ami pár másodpercig sokszorozza a pontokat (ilyenkor érdemes "sokfejű" találatokat bevinni).

Jelenleg 90 350 pont a rekord, mivel az alkalmazás ingyenes, ezért a G3 tulajdonosoknak reményeink szerint fel van adva a lecke.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Megérkezett a bivalyerős LG G3 LTE-A

    A ráncfelvarráson átesett készülék Snapdragon 805 lapkakészletet és 225 Mbps letöltési sebességre képes LTE-A támogatást kapott.

  • Kiszivárgott a LG G3 S használati útmutatója

    A dél-koreai gyártó zászlóshajójának kistestvéréről, a G3 miniről, egyre több információ és kép lát napvilágot.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés