Hirdetés

Kiszivárgott a LG G3 S használati útmutatója

Tavaly az LG bemutatta zászlóshajóját, a G2-t, majd nem sokkal később egy kompaktabb változatról, a G2 miniről is lehullott a lepel. A dél-koreai gyártó most sem maradt adós csúcsmodellel, a G3 megjelenése óta pedig sokan várják a kistestvért, amit egy kiszivárgott használati útmutató szerint nem G3 mininek, hanem G3 S-nek neveznek majd el. Az újdonság D772V modellszám alatt szerepel a dokumentumban, és egy kimondottan Vodafone-nak készülő verzióra utal.

LG G3 mini G3 S használati útmutató LG G3 mini G3 S használati útmutató

Ugyan a napvilágot látott oldalak nem tartalmaznak részletek a készülék specifikációjával kapcsolatban, az eddigi hírmorzsák alapján 5 hüvelykes (nem lenne tehát meglepő a mini kifejezés elhagyása), 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőre, Snapdragon 400 lapkakészletre és 2 GB RAM jelenlétére kell számítani, ezen felül 8 megapixeles kamera és 16 GB-os belső tárhely várható.

LG G3 mini G3 S használati útmutató LG G3 mini G3 S használati útmutató

A masina egyébként a kínai Tenaa oldalán is felbukkant, ráadásul ott már valósnak tűnő képekkel. A 137,75 × 69,60 × 9,99 milliméteres és 134 grammos újdonság minden bizonnyal a világ számos országában elérhető lesz, a megjelenés időpontjáról azonban egyelőre nem lehet túl sokat tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés