Hirdetés

Jöhet a 4G-s LG Velvet

8-as szériás, de nem a legfrissebb Snapdragon rendszerchip mellett 20%-kal kedvezőbb árra számíthatunk az 5G-s változathoz képest úgy, hogy minden más változatlan marad.

Ha a Snapdragon 765 rendszerchipet vesszük alapul, az 5G-s, rengeteg korábbi hírben szereplő LG Velvetet nem nevezhetjük valódi zászlóshajó modellnek, noha a G-széria leváltására tervezett divatmobil ára egyébként nem is annyira elszállt Dél-Koreában, hogy ebből valódi probléma legyen. Most azonban úgy néz ki, mégsem marad ki a 8-as szériájú Snapdragonból a Velvet, de ezt nem úgy fogja tenni, ahogy sokan képzelik.


[+]

Itt ugyanis olcsósításra fogják használni a chipet, hiszen nem a legfrissebb, 865-ös rendszercipre dolgoznak, hanem a kétéves, Snapdragon 845-öt vették alapul, amihez kizárólag 4G-s modem fog tartozni. A GSM Arena perzsa forrásokra és képekre hivatkozva közölte a hírt, amiben látható is a mobil AIDA64-táblája szerint marad a 128 GB-os, UFS 2.1-es belső tároló, viszont a RAM-ot 8-ról 6 GB-ra csökkentik. A források szerint elsősorban a Közel-Kelet egyelőre 5G-vel aligha lefedett piacaira szánják majd az olcsóbb modellt, ami az eredeti árából 20%-ot levonva pont 200 ezer alatti árszintet jelent. Az LG-től egyébként nem áll távol, hogy régebbi, de csúcskategóriás Snapdragonnal adjanak ki középkategóriás modelleket, nemrég pont ezzel a koncepcióval dobták piacra az LG Style 3-at.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés