Hirdetés

Működés közben látható az LG Velvet

Tényleg semmilyen titok nem marad a május 15-ei premierig, most már a teljes specifikáció és számos kép is érkezik

Hivatalos, még sem teljesen leleplezett készül az LG Velvet, hivatalos forrásból ugyanis elég kevés információ és fotó érhető el róla, hiába tudjuk, hogy egyébként bő egy hét múlva már kapható is lesz.

[+]

Nem nagyon telt el mostanában 2-3 nap anélkül, hogy ne lenne valamilyen formában szó az LG Velvetről, láttuk már demovideón, renderképeken, de még szétszedve is, közben pedig szinte minden kiderült a specifikációról is: 6,7-6,8" körüli Full HD-s FullView panelt, 48 + 8 + 5 megapixeles hátlapi kamerarendszert, 5G-s modemmel ellátott Snapdragon 765G SoC-t és 4300 kapacitású akkumulátort kap az újdonság.

[+]

Kiderült továbbá, hogy IP68-as védettséget, illetve 8/128 GB-os memóriacsomagot kap, bővíthető tárhellyel, pontos dimenziói pedig 167,2 x 74,1 x 7,9 milliméterrel és 180 grammos tömeggel értelmezendők. Mostani anyagunkban látható fotók pedig egy koreai hands-on bemutatóból származnak, amiken elsőként láthatjuk valódi hús-vér fotókon, működés közben a május 15-én startoló készüléket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Indul az LG Velvet, megvan az ára is

    Holnap indul az előrendelés Dél-Koreában, ehhez kapcsolódóan pedig természetesen a nyitóárat és a színválasztékot is megtudtuk.

  • Jöhet a 4G-s LG Velvet

    8-as szériás, de nem a legfrissebb Snapdragon rendszerchip mellett 20%-kal kedvezőbb árra számíthatunk az 5G-s változathoz képest úgy, hogy minden más változatlan marad.

  • LG Velvet (4G) - megelőzte a híre

    Bársonyba temeti az LG a G-szériát, az új sorozat első terméke nagyon megnyerő külsőt és korrekt középkategóriás csomagot kapott.

Előzmények

Hirdetés