Június 20-án érkezik a OnePlus 5

Többé már nem kérdés, mikor fut be a OnePlus 3T folytatása, aminek az utolsó készletei éppen ezekben a napokban fogynak el. A fiatal gyártó egyszerre ugyanis egy mobilra kíván koncentrálni, és június 20-a, magyar idő szerint este hat órától ez nem más lesz, mint a OnePlus 5.

Az előzetes termékoldalon ez fogadja az érdeklődőt
Az előzetes termékoldalon ez fogadja az érdeklődőt (forrás: OnePlus.net) [+]

Azt eddig a gyártó sem tagadta, hogy ilyen néven és Snapdragon 835-tel érkezik a legújabb ajánlatuk, közben pedig a színvariációkra és arra is fény derült, hogy az utód kisebb lesz az elődjénél. A dupla kamerát konkrétan nem nevezték meg, de a focus on what matters (fókuszálj arra, ami fontos) szlogen is a kamerá(k)ra célozhat. Vajon az óceán az előzetes termékoldalon a vízálló kivitelre? Június 20-án kiderül.


(forrás: Weibó) [+]

Eddig volna a hivatalos szekció, idő közben ugyanakkor több forrásból is felbukkantak meg nem erősített renderképek a OnePlus 5-ről. A Weibo közösségi portálon amúgy is záporoznak az elképzelések, és elég nehéz kiszűrni, melyik alapul a valóságon, a fent látható formára azonban egy David Ruddocknak is van egy variációja, ami megerősíteni látszik ezt, a némileg ismerős, de a OnePlus 3T-től igencsak eltérő formát.


(forrás: AndroidPolice)

Ez persze még mindig nem jelenti azt, hogy valóban a OnePlus 5 van a kiszivárgott képeken, az AndroidPolice ugyanakkor elég jól értesült szokott lenni. Mit szólnak olvasóink ehhez a formavilághoz?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés