Megmutatta a OnePlus az új zászlóshajóját

Egyre kevesebb a nyitott kérdés a OnePlus 5 kapcsán, hiszen tudjuk a start dátumát (június 20), a rendszerchipet (Snapdragon 835) a RAM mennyiségét (legalább egy kiszerelés esetében 8 GB), és a színvariációkat (katt ide).


Íme, a OnePlus 5 (forrás: OnePlus) [+]

Korábban hivatalos renderkép viszont nem érkezett, csak kiszivárogtatott, ám úgy tűnik, azok nem voltak messze a valóságtól: a OnePlus saját Twitter-oldalán mutatta meg ötödik csúcskészülékét. Ha a forma ismerős (és most nem egy Androidon kívüli modellre gondolunk), tessék idekattintani az Oppo R11 bemutatójához, a OnePlus 5 ugyanis kísértetiesen hasonlít arra a phabletre, a formát és a dupla kamerarendszert is beleértve.

A dolog annyiból talán nem meglepő, hogy az Oppo és a OnePlus is a BBK Electronics Corporation kötelékébe tartozik, viszont a OnePlus 3T határozottabban karakteresebb vonásokat hordozott magán a roppant mód lekerekített, fent látható formavilághoz képest. Az is igaz persze, hogy a OnePlus 5 igen vékonynak tűnik, a fekete festés pedig elég jól áll neki.

A kamerákkal nem csak képet, hanem a két mikrofont segítségül hívva hangot is lehet majd rögzíteni, és a fenti videóban demonstrálja a OnePlus, hogy extrém hangos körülmények között (élő koncert) mennyivel tisztábban rögzít az új modell az elődjénél. A képminőségre pedig a DxO-val együtt mennek rá, úgyhogy remélhetőleg sikerül magasabbra helyezni a lécet a tavalyinál, amit persze mi is gondosan meg kívánunk vizsgálni, ha lehetőségünk adódik.

Azóta történt

  • Darabokban a OnePlus 5

    Nagy meglepetés nem érhet senkit, a OnePlus 5 sem egy könnyen szerelhető zászlóshajó.

Előzmények

  • Június 20-án érkezik a OnePlus 5

    A hivatalos bejelentés nem hagy kétséget: két hét múlva bemutatkozik a legújabb OnePlus csúcskészülék. Nem hivatalos renderképek is felbukkantak.

  • Négy színben érkezhet a OnePlus 5

    Nem az új előzetes az egyetlen kapcsolódó hír: a tavalyi csúcsmodellek gyors hibajavítást kaptak

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

Hirdetés