Hirdetés

Kamerák előtt pózol a Meizu MX4

Ahogy más gyártók, a Meizu is szorgosan dolgozik legújabb termékén, mely minden bizonnyal az MX4 nevet kapja majd. Az MX3 örökébe lépő készülékről már korábban is szivárogtak ki információk, most pedig egy előlapról készült fotó került fel az internetre. A képen jól látható az MX4 formaterve, mely azért nem meglepő módon más eszközökre is hasonlít. A másik említésre érdemes dolog, hogy a kijelzőt körülölelő káva nagyon vékony, így kompakt méretű házba lehet nagyobb méretű megjelenítőt belecsomagolni.

Hardveres téren az eddig napvilágot látott adatok szerint egy 1080 x 1800 pixel felbontású kijelzőre lehet számítani, melynek meghajtását a MediaTek MT6595 végzi majd. A lapka big.LITTLE architektúrájú, a processzorban négy 2,2 GHz-re skálázott Cortex-A17 mag és négy 1,7 GHz-en pörgő Cortex-A7 mag található. Az MX4-ből a hírek szerint több konfigurációt lehet megvásárolni, a prémium kiadásba például kérhető majd ujjlenyomat-olvasó, illetve abba a termékbe a Samsung Exynos 5 Octa 5430 chipset kerülhet, plusz a kijelző felbontása is a verziótól függően változhat. Pletyka még a 3 GB RAM, a Meizu Flyme OS 4.0 felület viszont szinte biztosra vehető. A megjelenés időpontja egyelőre ismeretlen, ám valószínűleg nem kell hónapokat várni a hivatalos bemutatóig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Meizu MX4 – QHD+ kijelzővel?

    Közel négymillió képpontból építkező kijelzőről árulkodik a Meizu idei csúcsmodelljének megszellőztetett képernyőfotója.

  • Meizu MX4 – kétféle kiadásban

    Közel ötvenháromezer pontos eredménnyel tűnt fel az AnTuTu sebességmérő szoftver katalógusában a Meizu MX4 gyengébbik kiadása.

  • Bemutatkozott a Meizu MX4

    Újgenerációs hardverével, nagyfelbontású kamerájával, vékony oldalkereteivel és és kellemes árával igazán nagyot szólhat a Meizu új zászlóshajója.

  • 4 GB memóriával érkezhet a Meizu MX4 Pro

    A minap leplezték le a csúcshardverrel felszerelt Meizu MX4-et, hamarosan érkezhet azonban a még ütősebb Pro változat, 13 megapixeles előlapi kamerával.

Előzmények

Hirdetés