Kedvező áron debütál a Polaroid két táblagépe

A Polaroid név hallatán alighanem a nagyon híres, azonnali fotók készítésére képes fényképezőgépre (vagy csak általánosságban az ilyen típusú gépekre) gondolnak az emberek, ám a vállalat sok más mellett tabletes fronton is nekivágott már az informatikai világnak. Most két újabb eszközzel lepték meg a nagyérdeműt; az L7-et és az L10-et a Las Vegasban zajló CES kiállításon leplezték le.

Polaroid L7

Az L7, ahogy a neve is sejteti, egy 7 hüvelykes képátlóval rendelkező kütyü, mely nem egy formatervi csoda, ám a Polariod elmondása szerint a szupergyors négymagos processzornak (ami feltehetően nem egy Qualcomm megoldás) és az Android 5.0 operációs rendszernek köszönhetően kiváló élményt garantál.

Polaroid L10

Az L10-nél sem lehet sokkal többet tudni, azt viszont igen, hogy a képernyő mérete már 10 hüvelykes. Közös a két tabletben, hogy mindkettőben van WiFi és Bluetooth, valamint a hangszórót az előlapra helyezték, a jobb hangzás elérése érdekében. Az ár mindenesetre vonzó lehet Amerikában (mert csak egyelőre ott lehet majd kapni) a kisebbik modell 99 dollárba (nettó 26 ezer forint), a nagyobbik termék pedig 149 dollárba (nettó 40 ezer forint) kerül majd.

Előzmények

  • Polar M400 - jól mozog, de egy irányba

    A Loop és a csúcsmodell V800 közé illeszkedik a Polar kifejezetten jól eltalált fitnesz-karórája, ami hozza a szokásos minőséget, de okosórának nem nevezhető.

  • Érkezik a 13 hüvelykes Z4 Tablet Ultra?

    Nagyképernyős, minden földi jóval felszerelt androidos táblagéppel rukkolhat elő jövőre a Sony kínai lapértesülések szerint

  • Már készülőben van az Android 5.1

    Az első, 5.0-s Lollipop rendszerfrissítés még csak mostanában érkezik néhány Nexus, Motorola és LG készülékre, azonban már gőzerővel dolgoznak a Lollipop első komolyabb ráncfelvarrásán.

  • Lollipop rendszerbemutató

    A napokban debütált az Android 5.0 végleges verziója, a Lollipop, melyet az Android történelmének legnagyobb frisstéseként emlegetnek.

Hirdetés