Képeken a Galaxy S11e, Jack eltűnt

Bizony: a hitelesnek tűnő rendereken sehol a 3,5 milliméteres kimenet. Az Exynos 990 benchmark teszten járt.

Bár íveltebb mivoltát megtartja, a Galaxy S11 família minden eddigi pletyka szerint a Note10-ek dizájnkoncepcióját követi, azaz középre tájolja a szelfikamerát, és megszabadul a jack porttól.

A Galaxy S11 renderképe
A Galaxy S11e renderképe (forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

Ez utóbbi a fentiek után talán nem meglepő, mégis kellően fájdalmas lehet, hiszen mégis csak a Galaxy S-széria jelenti a Samsung csúcsmobilok főcsapását, és sokakban élt a remény, hogy régi, de minőségi fülesük végére nem kell majd külön vásárolt USB-C átalakítót dugni.


A Galaxy S11e renderképe (forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

Hivatalosnak az itt közölt renderképek persze nem számítanak, ám az efféle, kiszivárgott CAD fájlból alkotott darabok az utóbbi időben elég megbízhatónak bizonyultak. Ezek szerint az Galaxy S11e pedig két szélén ívelt panelre vált, 6,2-6,3"-es képátlóval, ami már három olyan tulajdonság, ami csökkentheti a lapos, apró és jack dugóval szerelt S10e folytatásának vonzerejét.

A Galaxy S11 renderképe
A Galaxy S11 renderképe (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A telep viszont állítólag 3900 mAh-sra nő, ami nem kis ugrás lenne 3100 mAh-ról, a készülékházban pedig az Exynos 990 ketyeghet a gyártó 7 nm-es, EUV litográfiát használó node-ját bevetve. Ez utóbbi mondjuk csak 427/2326 pontot ért el egy GeekBench 5 teszten, míg mi az Exynos 9825-as Note10 esetében 839/2363 pontot mértünk, de hát van idő még az optimalizálásra, illetve egyelőre nincs kőbe vésve, hogy a 990-es Exynos futtatja majd az S11 szériát.


A Galaxy S11 renderképe (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

Az olcsóbbik modell mellett mindenesetre a sima Galaxy S11 renderképe is koncepcióváltozást ígér a hátlapon, középről a bal felső sarokba mozgatva a lencséket. A Note10 ezt szintén meglépte pár hónapja, itt viszont terebélyesebb lehet a kamerarész, mintha csak a Pixel 4 szettjét függőlegesen megnyújtották volna.

Azóta történt

Előzmények

  • Akkumulátorra gyúr a Samsung

    A Galaxy S11 széria nem csak a kameraképességekre fókuszál, de az üzemidő is fejlődhet a jelenlegi generációhoz képest.

  • Samsung Galaxy Rétestészta S11?

    Lassan érlelődnek a feltételezések a Samsung jövő évi csúcsszériájával kapcsolatban; most a képarány került terítékre.

Hirdetés