Lehet, hogy nem is lesz Galaxy S11

A 2020-as Samsung csúcsszéria ugyanis Galaxy S20 néven érkezhet. A Fold 2 üvegre cserélheti a plasztik kijelzővédőt.

A Galaxy S11 családról már rengeteget tudni: a specifikációról, a kamerákról és a formáról is kiszivárgott nem egy kémcsomag, a gyártó mindenesetre még nem beszél nyíltan sem az eszközökről, sem a nevükről. A Galaxy S11 teljesen logikus név volna, főleg az után, hogy a Galaxy A50 és A70 folytatása A51 és A71 nevet kapott. A Huawei ugyanakkor a P10 után nem a P11-gyel, hanem a kerekebb P20-szal folytatta, és így tehet a Samsung is az Ice Universe információi szerint.

A Galaxy S11+ a CashKaro renderképén
A Galaxy S11+ a CashKaro renderképén, ami állítólag nem hiteles [+]

A Galaxy S20, S10+ és S20e nem is hangzik rosszul, főleg nem 2020-ban, szintén kerek Android 10 főverzióval és 2.0-s One UI-jal a fedélzeten, persze a Samsung egyelőre ezt a nevet sem erősítette meg. Szintén a pletykák és félinformációk világában létezik egyelőre a kagylótelefon formával várt Galaxy Fold 2, ami állítólag 2020. február 18-án mutatkozik be, kihajtva 6,7"-es képátlóval, és két fontos dologban léphet előre az elsőhöz képest.


Az állítólagos Galaxy Fold 2 (forrás: Weibo)

Az egyik az 1000 dollár alatti, azaz 300 ezer forinton belül megálló vételár, a másik pedig a hajlítható kijelzőt védő, különleges üveglap lehet, amely a mostani Foldnál nehezebben karcolódhat. A rendkívül vékony üveg gyűrődésnyom nélkül tűrheti a hajlításokat, a képernyő tetejére pedig szimpla kameraluk kerülhet az elegánsabb megjelenésért.

Azóta történt

Előzmények

  • Képeken a Galaxy S11e, Jack eltűnt

    Bizony: a hitelesnek tűnő rendereken sehol a 3,5 milliméteres kimenet. Az Exynos 990 benchmark teszten járt.

  • Samsung Galaxy Rétestészta S11?

    Lassan érlelődnek a feltételezések a Samsung jövő évi csúcsszériájával kapcsolatban; most a képarány került terítékre.

Hirdetés