Képeken a Zenfone 11 Ultra

A ROG Phone 8 Pro civileknek szánt változata lehet.

Jól sikerült az Asus ROG Phone 8, viszont a Snapdragon 8 Gen 3 extra hőtermelését nem tudta hatékonyan megszelídíteni, és több változás is a hardcore gamerek felől a mindennapok mobilfelhasználója felé tolta a fókuszt. Ez nem jelenti azt, hogy ne folytatódna a Zenfone vonal, és némileg váratlanul lebukott a Zenfone 11 Ultra, a játéktelefon több tulajdonságát átvéve.

(forrás: Reddit) [+]

Van logika abban, hogy a 6,8"-es FHD panelt, a Qualcomm hardvert, az 5500 mAh-s telepet, a 65/15 wattos vezetékes/vezetékmentes töltést, valamint az 50 + 32 + 13 megapixeles normál, zoom és ultraszéles kamerát hagyományosabb házba mentsék, extra kezelőgombok és hátlapi LED fények nélkül. A képek állítólag egy ROG Phone 8 frissítőcsomagból származnak, és forma, illetve a hátlapi lencsekiosztás is megegyezik a játékos és a bejelentésre váró telefon között, igaz: a 165 Hz-es panel 144 Hz-re válthat.

[+]

Ha a hőelvezetésen is faragnak egy kicsit (ami aligha fog jót tenni a Snapdragon 8 Gen 3 kordában tartásában), akkor a jókora telefon fogyhat pár grammot és millimétert, kevesebb játékos kulcsfunkcióval pedig az indulóár is kedvezőbb lehet. A Zenfone 11 Ultra, ha tényleg érkezik, a 2024-es Computex idején, azaz a nyár első felében mutatkozhat be, remélhetőleg egy újabb kezes, apró modell társaságában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés