Képen az Oppo Reno Ace2

Egyre divatosabb a kör alakú hátlapi kamerarendszer, a Reno Ace sorozat is erre válthat.

A legendás Lumia 1020 kör alakú, fényképezőgépekre emlékeztető hátlapi kamerarendszere a mai napig ikonikus, sokkamerás változatban pedig olyan mobilok ismétlik ezt a formát, mint a a Mate 30 Pro, a Vivo Nex 3, a OnePlus 7T vagy épp a vadi új Nokia 8.3 5G. Nekünk ez a megoldás kétségtelenül bejön, a lencséket nehezebben takarja el véletlenül az ujj, függőleges szimmetriával pedig kevésbé billeg egy ilyen mobil az asztallapon, mint mondjuk a Galaxy S20.


Jól mutat a OnePlus 7T hátlapja [+]

Tudjuk már azt is, hogy a Redmi K30 Pro ezen az esztétikai vonalon halad a jövő heti bemutató felé, most pedig az Oppo Reno Ace folytatásáról szivárgott ki termékkép. Persze nem éppen öreg a generációváltásra készülő eredeti: az Ace októberben mutatkozott be Snapdragon 855+-szal, 90 HZ-es AMOLED panellel, 65 wattos gyorstöltéssel és négy hátlapi kamerával.


(forrás: Weibo)

Ám ma már több tucat Snapdragon 865-tel szerelt termék kapható vagy érkezik hamarosan, így ideje váltani, és akkor már a dizájnhoz is hozzányúltak. A kék szín, úgy tűnik, igazán passzol ehhez a formához, a hátlapon pedig láthatóan négy optika figyel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Hirdetés