Hirdetés

Késik a Huawei P70

Több ok is közrejátszhat a csúszásban.

Noha a Huawei telefonjai mostanában nem jutnak el Európába, az egykori okostelefonos trónkövetelő újra tud 5G-s készülékeket kínálni, és Kínában van is irántuk kereslet. A kamerás fókusz mit sem változott, és a P70 a következő készülék, amely a Huawei efféle törekvéseit demonstrálni fogja.

A P70 lehetséges formája weibós renderképek szerint
A P70 lehetséges formája. Forrás: Weibo szerint

Pletykaszinten korábban saját fejlesztésű, 50 megapixeles Xmage szenzor fejlesztéséről lehetett olvasni a változtatható apertúrájú főoptika mögött, és 50 megapixeles lehet az ultraszéles, illetve 4x-es nagyítást kínáló zoomkamera is. A túloldalon 6,7"-es OLED panel operálhat a FHD és QHD felbontás között félúton a BOE műhelyéből, a házban pedig 5000 mAh-s telep és frissen fejlesztett, Kirin 9010-es 5G-s chip.


(forrás: Weibo)

A bemutatót kínai közösségi bejegyzések szerint márciusra tervezték, ám úgy tűnik, ez most áprilisra tolódott, és bár szóba kerültek a potenciális beszállítói nehézségek (rengeteg amerikai technológiát használó komponenst kell a Huawei-nek valamilyen alternatívára cserélnie), a Smart Pikachu Weibo csatorna szerint nem erről van szó. Egyszerűen túl sűrű a gyártó márciusi programja, a P70 mellett pedig egy Nova sorozatú flipes mobil is készül, magyarul nem csak a hagyományos csúcsmodellnek kell konyhakésznek lennie a jövő hónapra tippelt bemutatóra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés