Két nap a Redmi Note 9-es széria bemutatójáig

A Redmi Note 9 és Note 9 Pro március 12-én, szintén online esemény keretében mutatkozik be.

A Redmi Note 9 és Note 9 Prót esélyesen február elejére vártuk, akkor viszont a Mi 10 széria mutatkozott be 108 megapixeles főkamerával, 90 Hz-es AMOLED panellel és 50 wattos gyorstöltéssel a Mi 10 Pro esetében. Az önálló branddé vált Redmi új generációja úgy tűnik, pont egy hónappal később, március 12-én kerül leleplezésre, Ishan Agarwal pedig a specifikáció kulcselemeit is tudni véli. Legalábbis a Pro verzióét.

A Redmi Note 9 Pro 6,67 hüvelykes, 20:9 képarányú, FHD+ felbontású LCD panelt kap 16 megapixeles előlapi szenzort rejtő lyukkal a felső sarokban. Ez roppant hasonlít a Mi 10 kijelzőjére, a magas képfrissítési arány nem valószínű, a kijelzőbe épített szenzor viszont igen. A hardver is szerényebb értelemszerűen, a Note 9 Pro a Snapdragon 720G-vel dolgozik 4/64 vagy 6/128 GB memóriakiosztással.

Kamerából lesz egy 48 megapixeles, amit egy 8 megapixeles ultraszéles, egy 5 megapixeles makró és egy mélységélességet definiáló szenzor egészít ki. Akkumulátorból picit nagyobbat szerelnek be, mint a Mi 10-es széria esetében, itt 5020 mAh áll majd rendelkezésre 18 wattos gyorstöltéssel. A Redmi Note 9 Pro Aurora Kék, Gleccser Fehér és Interstellar Fekete színben mutatkozik be csütörtökön.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés