Kétezer vállalkozó kedvű kipróbálhatja az Android 7-et a G5-ön

A G5 az év egyik legeredetibb okostelefonja, amellyel a LG megpróbálja visszahozni a moduláris mobilok divatját. A Snapdragon 820-as készülék természetesen Android 6.0.1-es főverzióval startolt el, hiszen a 7.0 Nougat csak a következő hetekben érkezik (a V20 már azzal mutatkozhat be), ám a háttérben a koreaiak már gőzerővel készülnek a G5 frissítésére. Most a publikum segítségét kérik.

A G5 Android 6.0-val startolt el, de már tesztelik rajta a 7.0-t
A G5 Android 6.0-val startolt el, de már tesztelik rajta a 7.0-t [+]

Kétezer szerencsés G5 tulajdonos részt vehet az Android 7.0-s LG UX béta tesztelésében, így kipróbálhatja mindazokat a funkciókat, amelyek natív módon beépülnek az új főverzióba. Ilyen például az osztott képernyős és ablakos mód, vagy a kiterjesztett Doze akkumulátorkímélés. A koreaiak közül is azok pályázhatnak a tesztelgetési lehetőségre, akik az LG U+ mobilszolgáltatóhoz tartoznak. A végleges Android Nougat frissítés startjának az időpontja egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • LG blog: LG Cam Plus modul bemutató

    Kipróbáltuk a nyitóakció keretében sok helyen a G5-höz mellékelt, egyébként külön megvásárolható, kamerafogantyús modult.

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

  • LG blog: Kattintottunk párat a G5 dupla hátlapi kamerájával

    Sok különleges tulajdonsága közül talán az LG G5 kamerái a legérdekesebbek, éppen ezért eltöltöttünk a dupla hátlapi szenzoros mobillal pár percet.

Hirdetés