Kétféle Oppo R7 érkezhet a TENAA szerint

A TENAA (azaz a kínai hírközlési hatóság) szerint kétféle Oppo R7 is várható a közeljövőben. A jól ismert és sokak által nagyon várt, oldalkeret nélküli kijelzővel felszerelt okostelefon a China Telecom számára R7c néven, a China Mobile számára pedig R7t kóddal jelenhet meg. Az előbbi modell egy 64-bites, 1,5 GHz-es, nyolcmagos Snapdragon 615-ös processzorral lesz ellátva, míg az utóbbi modell szintén nyolcmagos lesz, de a MediaTek MT6752 lapkakészletet fogja használni.

Kétféle Oppo R7 érkezhet

Előzetes információk szerint a fent részletezett hardveres eltéréseken kívül teljesen egyforma lesz a két eszköz, mindkettő öt hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel, 3 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájt belső tárolóegységgel kerülhet piacra, ez utóbbi pedig microSD segítségével akár 128 gigabájttal is bővíthető lesz. A hátlapi kamera 13 megapixelesnek ígérkezik, az előlapitól 8 megapixelt várhatunk. Az áramellátásért egy 2320 mAh kapacitású akkumulátor lesz felelős, kezdetben pedig Android 4.4.4 KitKat fogadja majd az Oppo R7 tulajdonosokat. Bár a 6,3 milliméteres „vastagság" mindenképpen a vékonyabb okostelefonok közé fogja sorolni az R7-et, az R5 4,85 milliméteres, rekord szintű vékonyságot nem éri el az Oppo új modellje.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Poszteren az Oppo R7 fémháza

    Várhatóan május 20-án mutatkozik be a sokat emlegetett Oppo R7, egyes pletykák szerint az R7 Plusszal egyetemben. Most már hivatalos képen is látni valamit a fémházas masináról.

  • 483 dollárért lesz elérhető az Oppo R7?

    Két héten belül debütálhat az új, ultravékony kijelzőkeretekkel ellátott Oppo R7, ami a híresztelések szerint 500 dollár alatti kezdőárral érkezik.

Előzmények

Hirdetés