Kicsit csúszik az LG Wing megjelenése

De csak pár napot, az pedig pont elég lehet ahhoz, hogy elkészüljünk a részletes teszttel.

Most már egy ideje mindenféle információ szállingózik az LG Wingről, az első híreknél még egy jó adag szkepticizmus is volt bennünk, hogy ez tényleg megvalósul-e, aztán pedig egy ideig úgy gondoltuk, hogy a koreai belpiacon elférnek ilyen fura kísérletek, de most már egészen bizonyos, hogy az LG Wing bemutatása a küszöbön áll és Európában is forgalomba fog kerülni. Ugyanis hamarosan érkezik hozzánk is a tesztkészülék, ami valamikor szeptember 25. és október 5. között történhet meg.

Ennek pedig az az oka, hogy a fenti videóban is látható meghívó alapján bemutató dátuma még mindig szeptember 14-re esik, de a telefon később kerül csak piacra, méghozzá újabb 10 napot eltolva október 5-én indulhat az értékesítés. Koreai források szerint 14-én egy hivatalos előzetes fognak csak kiadni, majd négy héten keresztül tesztelik a készüléket egy kiválasztott felhasználói csoporttal, ha pedig ezzel megvannak, akkor lép csak piacra a termék. Bár ez kicsit bonyolultnak tűnik, az LG ugyanezt játszotta el a Velvet érkezése előtt, szóval mondhatjuk, hogy már-már megszokott náluk.

A Wing kapcsán egyelőre azt tudjuk, ami a képeken és videókon is látszott. Két kijelző van egymáson, a felsőt el lehet fordítani 90 fokkal, így egy "t" betűre (vagy keresztre) hasonlító formáció jön létre, amihez az LG majd nyilván kitalál egy csomó felhasználási megoldást. Előre persze nem érdemes ítélkezni abban a tekintetben, hogy erre mennyi szüksége van bárkinek, majd a végleges készülékbejelentésnél okosabbak, a teszt után pedig még okosabbak leszünk. A hírek szerint Snapdragon 765G chipsettel felszerelt készülékbe 8 GB RAM-ot és 5G támogatást is tesznek, korábban 1400 dolláros árak is kiszivárogtak, de remélhetőleg ezek kissé túlzóak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés