Kié lesz az első készülék a Qualcomm új csúcsszettjével?

Legalább hét gyártó jelentette be, hogy elsőként szándékoznak bemutatni Snapdragon 8 Gen 2-vel szerelt csúcsmodellt. Vajon ki lesz a befutó?

A Qualcomm tegnap mutatta be az újgenerációs csúcslapkát, a gyártók pedig igyekeznek megragadni a lehetőséget, hogy első ként prezentáljanak Snapdragon 8 Gen 2-vel szerelt készüléket. Viszonylag mulattató, hogy legalább hét gyártó jelentette be, jobbára a Weibón, hogy márpedig ők lesznek az elsők. Na, most ez nyilván képteleség, úgyhogy lehet találgatni, ki lesz a befutó.

[+]

Tavaly a Motorola húzta be az elsőséget december elején a Moto Edge X30-cal, idén is ez a terv a Moto Edge X40 szériával, ami már meg is járta a kínai Hírközlési Hatóságot. A OnePlus szintén jelezte, hogy versenyben van a OnePlus 11 szériával, bár 2023 első negyedéve valószínűleg már késő lesz a dobogós helyhez, valószínűleg úgy értették, hogy az első OnePlus készülék.

[+]

A Xiaomi a 13-as sorozattal indul célvonal felé, az Oppónál a Oppo Find X6 Pro kapja elsőként a legfrissebb szettet, a ZTE csoport pedig a Red Magic 8 Pro-val, a Nubia Z50-nel és az Axon 50-nel készül. Meglepetésinduló a versenyben a Meizu, amely a Geely égisze alatt ezek szerint rögtön egy csúcsmodellel szándékozik visszatérni a piacra jövő év elején.

[+]

A Vivo viszont az X90-es modellekkel, illetve az IQOO 11 sorozattal emeli a tétet, ezek a készülékek már a Geekbenchet is megjárták, az X90 Pro+ pedig akár már jövő kedden bemutatkozhat, úgyhogy hamarosan kiderül, idén ki prezentálja az elérhető legerősebb androidos készüléket elsőként.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés