Hirdetés

Kijelzőben és kamerában is erősíthet a Realme GT3 Pro

Hamarosan új Realme csúcskészülék kerülhet piacra, kontinenstől függően GT Neo6 vagy GT3 Pro néven. 144 Hz-es kijelző és Sony kamera dolgozhat benne.

Láthattuk már renderképeken, milyen formát kaphat a Realme GT Neo6, alias Realme GT3 Pro, s arra is számíthatunk, hogy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 köré épül majd a készülék. A MySmartPrice korábban megszellőztette annak a hírét is, hogy 144 Hz-es OLED kijelzőt kap a telefon, a hátlapon pedig egy 50 megapixeles, optikailag stabilizált főkamera készíti majd a fotókat. A TENAA engedélyeiből kiderül az is, hogy ez a kamera a Sony IMX890-es csúcskategóriás szenzorát veti majd be.

(forrás: TENAA) [+]

Az is kiderül a kínai engedélyekből, hogy két változatban készül majd a Realme új csúcskészüléke, az RMX3820-as és RMX3823-as modell közötti különbségek pedig az akkumulátor terén lesznek keresendők. A kiszivárgott információk alapján előbbi 150 W-os SuperVOOC töltést kínál majd 5200 mAh-s telephez, utóbbi pedig 240 W-ot egy 4600 mAh-s akkuhoz.


(forrás: TENAA) [+]

A TENAA adataiból kiderülnek még a készülék fizikai jellemzői is: 163,13 x 75,38 x 8,86 milliméter és 205 gramm. Érdekesség még az is, hogy a TENAA említi az infravörös portot a készüléken, ami a napokban megjelent OnePlus Nord 3 egyik ütőkártyája is. Egyelőre árazásról nem tudni, ahogy a készülék megjelenésének dátuma sem ismert még.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés