Szerdán debütál a Realme Pad 2

Július 19-én lesz az indiai premier, egy héttel később indul az értékesítés is arrafelé.

A Flipkart, India egyik legnagyobb e-kereskedelmi cége leplezte le a Realme Pad 2-t, amikor bőven idő előtt élesítette az előrendelői oldalt. Azóta korrigálták a hibát, de a táblagépről pár információ így is megerősítést nyert. Az egyik ilyen a dizájn, itt a hátlapi nagyobb kameragyűrű lesz az újdonság, illetve a szürke szín mellett érkező zöld hátlap. A kijelző mérete nőni fog az elődhöz képest, hisz 11,5”-es képátlóval szerelt panelt kap a második generációs gép 2000 x 1200 pixeles felbontással és akár 120 Hz-es adaptív képfrissítéssel. Az adaptív itt azt jelenti, hogy a megjelenített tartalom függvényében 40 - 60 - 120 Hz között vált majd a panel. A Realme 450 nites maximális fénysűrűséget ígér a 10-bites panelre.

A Flipkart által idő előtt megosztott promóciós anyagokA Flipkart által idő előtt megosztott promóciós anyagokA Flipkart által idő előtt megosztott promóciós anyagokA Flipkart által idő előtt megosztott promóciós anyagok A Flipkart által idő előtt megosztott promóciós anyagok (forrás: GSMArena) [+]

Érthetetlen, de búcsúzik a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó a táblagépről, így hangot a sztereó hangszórókon, vezeték nélkül vagy az USB-C csatlakozón keresztül lehet majd kivinni a gépből. A hardver a MediaTek Helio G99-es lapkája köré épít, a memória- és tárhelyopciók egyelőre nem ismertek, viszont az biztos, hogy LTE-képes tábláról van szó, hisz a Helio G99 rendelkezik 4G modemmel. A bemutató július 19, az indiai értékesítés startja július 26. Abból, hogy Kína helyett Indiában kezd a tablet, arra lehet következtetni, hogy más nemzetközi piacokon is elérhető lesz a tablet, de egyelőre nem tudni, mikor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés