Kiszivárgott a Galaxy A24 specifikációja

Az A23 folytatása csak jövőre várható, de már körvonalazódnak az eszköz képességei.

A Samsung úgy határozott, hogy az A széria jövő évi modelljei már nem tartanak igényt a 2 megapixeles mélységérzékelők szolgálataira, ezzel pedig egybevág az egyik alsó középkategóriás készülék előzetes specifikációja, amelyet a vietnami The Pixel tett közzé. A készülék az idei generációval összevetve tud majd fejlődést mutatni, de bizonyos paraméterek alapján ennek azért lesz ára.

Samsung Galaxy A23 4G
Samsung Galaxy A23 4G [+]

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Galaxy A24 kisebb lesz, mint az A23 4G ami jó hír, viszont ehhez kisebb, mindössze 4000 mAh-s telep is tartozik. Cserébe a 6,4 hüvelykes, továbbra is FHD+ panel AMOLED technológiára vált, vélhetően megtartva a 90 Hz-es képfrissítést. Kevésbé jó hír, hogy a gyorstöltés maximum teljesítménye 15 wattra eshet vissza.

A 6 GB rendszermemória és a 64 GB-tól induló bővíthető belső tárhely valószínűleg marad, a 2019-es, 14 nanométeres, 4G-képes Exynos 7904 viszont, ha igaz, eléggé belerondítana a 48 megapixeles, optikailag stabilizált főkamerával, 8 megapixeles ultraszélessel és 5 megapixeles makróval teljes, amúgy meglehetősen kedvező összképbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés