Geekbench: MediaTek Helio G99 dolgozik a Galaxy A24-ben

Korábban a négyéves Exynos 7904-ről volt szó a belépőszintű Samsung telefon kapcsán.

SM-A245F név alatt kipróbálta magát a Geekbench teszten a Samsung Galaxy A24. A készüléket egyelőre nem mutatták be, viszont eredményeiből kiderül, hogy MediaTek Helio G99 SoC-t használ majd, legalábbis a tesztet elvégző 4G-s változat. Mivel az A14 is 5G-képes, így feltételezhető, hogy csak valamelyik ázsiai piac kapja meg a most felbukkant a telefont. A Galaxy A24 lehet egyébként az első a Samsung palettáján, ami Helio G99 köré épül, és ez jó, hiszen a korábban pletykált Exynos 7904-nél erősebb és frissebb rendszerchipről van szó.

A Galaxy A24 eredményei a Geekbenchen.
A Galaxy A24 eredményei a Geekbenchen. (forrás: MySmartPrice) [+]

A Geekbench elárulja még, hogy 4 GB operatív memóriával és Android 13-mal érkezik a készülék, vélhetően utóbbi a teljes értékű One UI 5.0-s felületet jelenti. A készülék hátlapján egy 48 MP-es főkamera dolgozhat, mellé 8 MP-es ultraszéles és 5 MP-es makró képalkotók kerülhetnek. A kijelzőre 90 Hz-es FHD+ AMOLED panelt tippelnek az indiai források, valamint azt is rebesgetik, hogy OIS stabilizálja majd a főkamera képét.

A Samsung január 18-ra beharangozott korábban egy termékbemutatót az indiai piacra, végül az A14 5G és A23 5G jelent meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés