Két új Moto X érkezhet idén

Egyszerű szoftveres felülete és gesztusvezérlési funkciói mellett a többféle anyagból gyártott hátlapjaival emelkedik ki a Motorola Moto X sorozat a mezőnyből, műanyag mellett létezik ugyanis bambusz és bőr kivitelezésű borítás is. A most kiszivárgott képek és információk alapján ezt a jó tulajdonságát az idei Moto X generáció is megtarthatja, sőt: egy új, meg nem nevezett matéria is csatlakozhat a változatos hátlapi borítások sorához.

Két új Moto X is érkezhet

A PhoneArena információ szerint a Moto X-nek két folytatása is érkezhet, bár az egyik a Droid Turbóhoz hasonlóan első körben csak a Verizon amerikai szolgáltatónál bukkanhat fel. Ez a variáns, amely a fenti képen is látható, 5,64 hüvelykes képátlóval startolhat el, melynek felbontása 1440 x 2560 pixel lehet. A készülékházban valamelyik friss Qualcomm SoC dolgozhat, mondjuk a 808-as vagy a 810-es, 3 gigabájt RAM társaságában a lenti képernyőfotó tanúsága szerint. A belső tároló 32 gigabájtos lehet.

Talán most is a berlini IFA-val egy időben mutatkozik be az új Moto X

A kisebbek, ám több piacon bemutatkozó Moto X kompaktabb, 5,2 hüvelykes képátlót kaphat ugyancsak QHD felbontással, alighanem ugyanolyan hardveres komponensekkel a motorháztető alatt, mint amiket a most kiszivárgott phabletben találni. A Moto X (2014) egyébként a berlini IFA-val egy időben, de attól függetlenül, egy amerikai eseményen mutatkozott be, és ez alapján a "Moto X (2015)" esetleges startjára is a nyár legvégén vagy az ősz első napjaiban kerülhet sor.

Azóta történt

Előzmények

  • Motorola Moto X (2014) - elbocsátó, szép üzenet

    Anyaghasználat, hardver, kijelző, szoftver - minden téren előrelépett a 2014-es Moto X az elődjéhez képest, és immáron Lollipop alatt futnak az eszköz különleges extrái.

  • Mobilarena TV: X generáció

    Mire a 2014-es Moto X kijött, a Motorola már gyakorlatilag a Lenovo kezében volt, a Google-ös partnerkapcsolat azonban emlékezetes hattyúdallal végződött.

  • Megérkezett az új Moto X

    Lerántotta a leplet a Motorola az új csúcstelefonjáról, amelynek továbbra is Moto X a neve, ám sok minden megváltozott.

Hirdetés