Hirdetés

LG blog: Koreában indult meg a G5 nougatos frissítése

Ahhoz képest, hogy már nyáron elstartolt, nyögvenyelősen indul az Android 7.0-s főverzió karrierje, egyik-másik Nexus késve kapta meg, és eddig nem záporoztak a gyártói mobilokra sem a frissítőcsomagok. A G5 törte meg a csendet, méghozzá Dél-Koreában, persze nem feledkeztünk meg a V20-ról sem, ami persze már Nougattal mutatkozott be.

Merőben más a G5, mint bőr hátlapos, szögletesebb elődje
Megindult az LG G5 Android 7.0-s frissítése [+]

Az LG sajtóközleménye kiemeli, hogy bár a Dél-Koreai piacon indult meg a G5 frissítése, az amerikai, ázsiai és más régiók is megkapják a 7.0-s főverziót a következő hetekben. Reméljük, hogy a más régiókba sorolandó Magyarországon nem kell egészen 2017-ig várni a vezetékmentes hálózaton befutó update-re. A frissítéssel természetesen minden 7.0-s funkció elérhető lesz, beleértve a Google-féle kétablakos elrendezést. A 7.1.1-hez kötődő újdonságokra viszont még alighanem várni kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Az Android 7.1.1 újdonságai

    A Nexus 6P-re kijött fejlesztői rendszerváltozat segítségével körbejárjuk, mire lehet az év végén érkező, első nagy Android Nougat frissítésben számítani.

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • Elstartolt és telepíthető az Android 7.0 Nougat!

    Osztott képernyős mód, kiterjesztett Doze, átrendezhető kapcsolók, új emojik, informatívabb értesítések és sok-sok újdonság a mindennél korábban közzétett főverzióban.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

Hirdetés