Korrekt lett a Realme első aktivitáskövetője

Egyszerű, de kompetensnek tűnő karperecet mutatott be a Realme potom pénzért.

A Realme Band teljesen nyíltan konkurál a Xiaomival, ráadásul azon a piacon, amit a termékkategóriában a Mi Band dominál. A körülbelül 6 ezer forintnak megfelelő rúpiáért kínált Realme Bandnek minden esélye megvan, hogy valódi versenytárként tűnjön fel. A 0,96 hüvelykes, 80 x 160 pixel felbontású, színes kijelző összesen 64 karaktert tud megjeleníteni, az üzeneteket a küldő platform ikonjával együtt, teljes terjedelmükben mutatja (a karakterkorlátot meghaladó rész lapozható).

A készülék mindössze 20 gramm a cserélhető szíjjal együtt, az óratest pedig 240 x 19,6 x 11,9 milliméter, amiben egy USB-A port is helyet kapott, így a töltés nem igényel speciális kiegészítőt vagy egyáltalán kábelt. Ezzel együtt megvan az IP68-as hitelesítés, a zuhanyon kívül viszont nem említenek lehetséges felhasználási módot, úgyhogy az úszást kénytelenek vagyunk nem rendeltetésszerű felhasználásnak tekinteni.


[+]

Saját memóriával ez a termékkategória általában nem rendelkezik, a Realme Band is csak három mozgásformát tud önerőből tárolni a kilenc opció közül, aminek Indiára való tekintettel része a krikett is. A krikett, joga, futás, séta, túrázás, mászás, biciklizés, spinning és fitnesz módok közül a három kedvenc lesz elérhető közvetlenül az óráról, minden máshoz a Link Appra lesz szükség.

Folyamatos pulzusméréssel, alvásmonitorozással és lépésszám követéssel elvileg 10 nap üzemidőt hozhatunk ki az eszközből, a 90 mAh-s akkumulátort pedig egy és háromnegyed óra újratölteni. A Realme Band egy gyors előértékesítés keretében már ma elérhetővé válik az indiai piacon fekete, olíva és Realme-sárga színben, a hivatalos forgalmazás pedig március 9-én indul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés