Okosórával is bővült a Realme portfóliója

Kínában és Indiában is zajlanak a Realme bemutatói, a gyártó első okosórája az indiai piacon debütált.

Folyamatosan érkeznek az új eszközök a Realme indiai és kínai bemutatói kapcsán. A Realme Buds Air Neo és Buds Q mellett már bemutatkozott a Realme X50 Pro Player is, de amíg a következő mobilra várunk (elvileg lesz még), addig itt a Realme Watch. A termékoldal amolyan előzetes jelleggel már egy ideje elérhető, a részletes specifikációt viszont csak most tette közzé a gyártó. A forma tehát nem újdonság, a négyzetes tokozásba 1,4 hüvelykes, 360 x 360 pixel felbontású, 323 ppi pixelsűrűségű IPS panel került a 2.5D Gorilla Glass 3 alá, dizájnban olyan fitbites utánérzéssel.


[+]

Egyelőre 12 egyedi óralap közül lehet választani, de a gyártó száz további opciót ígért a következő frissítéssel, amihez a Realme Link appra lesz szükség. A kiegészítőket egyébként ez az alkalmazás kezeli. A csatlakoztatott mobil kameráját, a hívásokat és a zenelejátszót pedig az óráról lehet. Az értesítéseket szintén megjeleníti, elérhető a tétlenségi figyelmeztetés, folyadékfogyasztásra emlékeztető jelzés és alváskövetés, az AIoT eszközök kezelését pedig egy későbbi frissítés teszi majd lehetővé.

A folyamatos pulzuskövetés adott, a szenzor pedig alkalmas véroxigénszint (SpO2)mérésre is. Összesen tizennégy sportot ismer, újdonságnak számít a Realme Bandhez képest a tollaslabda, a pingpong, a futópad, az elliptikus tréner és az aerobik. (A krikett az indiai piacra való tekintettel marad.) A készülék szintén rendelkezik IP68-as védettséggel, de az úszást továbbra sem említették a lehetséges sporttevékenységek között.


[+]

A 160 mAh-s akkumulátor folyamatos pulzuskövetéssel hét nap üzemidőt ígér, míg anélkül kilenc napig hanyagolhatjuk a töltési procedúrát. Az alapkiszerelést a fekete, hagyományos zárszerkezetű szilikon szíj jelenti körülbelül 17 ezer forintnak megfelelő rúpiáért, a kék, narancs vagy khaki patentos szíjat pedig külön lehet megvásárolni körülbelül 2000 forintnyi helyi fizetőeszközért cserébe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés