Középkategóriában versenyezhet a One M8i

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a HTC kiküldte a meghívókat a március 1-jén tartandó sajtóeseményére, melyen minden bizonnyal a One M9 névre keresztelt csúcskészülék mutatkozhat be. A zászlóshajókon kívül viszont minden gyártónak érdemes a közép- és az alsó kategóriába is kacsintani, hiszen számos felhasználó megelégszik az alacsonyabb tudású telefonokkal. A tajvani gyártó pont ebből a megfontolásból készíthet egy újabb, középső szegmensbe pozicionált terméket, melyet jelenleg M8_QL modellszámon, vagy M8i fantázianéven emlegetnek.

Hamarosan jöhet a HTC One M8i

A motorháztető alá egy Qualcomm Snapdragon 615 chipset kerülhet, nevezetesen az MSM8939, mely egy nyolcmagos processzort is magában foglal. A nyolc Cortex-A53 magból négy 1,7 GHz-en, négy pedig 1 GHz-en pörög. Más információ még nem látott napvilágot az M8i-vel kapcsolatban, így sem a kijelzőméret, sem pedig az anyaghasználatról nincsenek még adatok. Az ötlet egyébként nem rossz, bár valamelyest felesleges, hiszen ott a Desire sorozat pont erre a célra, hacsak nem ez lesz a következő One mini, méghozzá az eddigieknek megfelelően fém házba költöztetve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés