Lefotózták a Xiaomi Redmi 4-et

A közeljövőben bemutatkozó Xiaomi Redmi 4 a fotók alapján a Redmi Note 3 kellemes, egyszerű megjelenését örökli, új megoldásokat viszont valószínűleg nem mutat fel, nem kapja meg a dupla hátlapi kamerarendszert sem, marad a szimpla, ismeretlen felbontású érzékelő. A kijelzőt az elődhöz hasonlóan öthüvelykesnek, de 1080 x 1920 pixelesnek mondják, ez utóbbi előrelépés a 720p megjelenítőhöz képest, remélhetőleg a 4100 mAh kapacitású akkumulátorral elérhető üzemidő ennek fényében sem fog jelentősen csökkenni, az ugyanis az előd egyik nagy ütőkártyája.

Alapjaiban nem változtatnak a külsőn, a hátlap lett kicsit egyszerűbb. Alapjaiban nem változtatnak a külsőn, a hátlap lett kicsit egyszerűbb.
Alapjaiban nem változtatnak a külsőn, a hátlap lett kicsit egyszerűbb. [+]

A szoftver sem maradt lefotózatlanul, az Android 6.0.1-re épülő MIUI rendszer láthatólag 2 gigabájt RAM-ot kap a 16 gigabájtos tárolóegységéhez, ám ez valószínűleg csak a belépőmodell esetén lesz érvényes, várhatunk 3/32 gigabájtos, vagy akár ennél is nagyobb variánsokat. Azt is láthattuk, hogy 2,0 GHz-es processzor dolgozik benne, a korábbi felvetések alapján a 14 nanométeres gyártástechnológiával készülő Snapdragon 625 lapka tűnik esélyesnek.

A menü igazolja a 2 gigahertzes processzort.
A menü igazolja a 2 gigahertzes processzort. [+]

Az árakról és a megjelenésről egyelőre semmit nem lehet tudni, de valószínűleg igen kedvező ajánlat lesz ez a Redmi is, a piaci siker szinte borítékolható.

Azóta történt

Előzmények

  • Helio X20-at kaphat a Redmi Note 4

    A Xiaomi egyik legnépszerűbb terméke a középkategóriás phablet, aminek legújabb generációjába MediaTek hardver és 4100 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

Hirdetés